Informatie:


Lees de algemene voorwaarden door voor je een fotoshoot boekt!

Na de shoot zal ik mijn favoriete foto bewerken , deze stuur ik mee met de persoonlijke uitzoek galerij. Hier uit kun jij je favoriete foto's uitzoeken , en dit aan mij doorgeven. De gekozen foto's zullen bewerkt worden, zodra ik deze allemaal klaar heb krijg je nogmaals een mail met de bewerkte foto's. Binnen 1 a 2 week kun je deze verwachten!


Het is niet toegestaan de onbewerkte foto's te downloaden of te delen.

Je ontvangt de bewerkte foto's met en zonder logo. Met logo voor social media, zonder logo voor privé gebruik. Foto's met logo zijn geschikt op om instagram/facebook te plaatsen, deze worden verkleind. Deze zijn niet geschikt om te laten afdrukken. 


Zorg ervoor dat het paard klaar staat zodat we gelijk kunnen beginnen. Het is handig om iemand mee te nemen als extra hulp. Voornamelijk als je samen met je paard op de foto wil, diegene kan het paard dan vasthouden. Maar ook helpen bij het afleiden en om de oren naar voren te krijgen. 


Tijdsindicatie: Bij het gekozen pakket zie je een schatting qua tijd, afhankelijk van het dier kan dit korter of langer zijn. Uiteraard nemen we de tijd die nodig is.

Meerdere paarden (of hond): is toegestaan in 1 fotoshoot. De tijdsindicatie zal het zelfde blijven.

Actie foto's: zullen aan een longeerlijn zijn, deze kun je bevestigen aan het fotohalster. Een longeerlijn dien je zelf mee te nemen.

Portret foto's: Enkel een touw of fotografiehalster wordt weggewerkt. De fotografie halster kun je van mij lenen.

Rij foto's: Kunnen plaats vinden op een mooie locatie of buitenbak.